top of page

Vores historie

En bilforretning laver i 2014 koncerter med social dining sideløbende med salg af biler og drift af autoværksted. En køkken etableres i 2018 og koncerterne udvides i 2021 til at omfatte privatfester, møder, events, - og samtidig leverer det roste køkken  take-away. 

Til koncerterne bespises flere hundrede personer som social dining, d.v.s. alle spiser det samme og på samme tid. Ofte kendes menuen ikke på forhånd, hvilket tit er en øjenåbner for mange gæster, som på den måde får smagt noget lækkert og nyt.

Til fester og lign. arrangementer aftales menuen fra gang til gang ud fra ideér og ønsker.

IMG_8520.jpg

I køkkenet

Hovedansvarlig i køkkenet er Carsten Hammer som er autodidakt ud i kokkekunsten. Han har hele livet haft maden som hobby, ...også hvad angår tilberedning. Maden laves af de bedste råvarer og der lægges i køkkenet vægt på store smagsoplevelser og ofte retter med lang tilberedningstid. Overordnet set er maden europæisk inspireret med hovedvægten lagt på Frankrig, Italien og Danmark.

IMG_4814.jpg
IMG_0111.jpg
IMG_4814.jpg
Carsten i køkkenet.jpg
bottom of page