


Hold da helt fest...
Hold festen hos Hammer - Musikken er incl. !
DACAPOBAND


3 Retter mad &
Dacapoband på scenen
kr. 599,- pr. kuvert
Måske har du allerede været til flere koncerter i vores festlokaler - og så har du højest sandsynligt også smagt maden fra vores roste restaurant og køkken - Hammerskøkken. Nu kan det blive din tur til byde gæster indenfor til en helt speciel aften Hos Hammer.
Prisen er baseret minimum 40 personer og 7 timers arrangement.
Der er mulighed for at tilkøbe drikkevarer efter forbrug, eller til en fast pris for husets øl, vand, vine & kaffe/the for kr. 300,- pr. person. Bandet spiller til dans i max. 3 timer incl. pauser. Ved fester med over 100 gæster - indhent specialtilbud.
Er 3 mand på scenen ikke nok, kan musikken opgraderes til større bands - og du kan vælge mellem 3 andre konstellationer mod en merpris på kr. 7000,-
Vi kan tilbyde en opgraderet udgave af Dacapoband som 5 mand (med Sangerinde og percussionist), Bamse Tribute (som spiller musik fra Bamses Venner, eller Lars Lindbjerg & De Smukke Unge Mennesker - som spiller Kim Larsen/Gasolin musik.
Maden...
Nedenstående er eksempler - vi tager en snak om menuen !
Forretter vælg en
-
Fiskesuppe, f.eks m/safran, urter og torskefisk
-
Laks - enten dampet fersk eller varmrøget, pyntet med chilimarinerede rejer og grønne asparges, urtemayo og dressing
-
Nænsom dampet torskefisk m/lun tartarsauce, rejer og rodfrugtechips
-
Røget fasanbryst på sprød salat m/urter og urtemayo
-
Vitello Tonato - Italiensk antipasta m/tynde skiver kalvekød og tunsauce
-
Suppe - "You name it.." - Svampesuppe, klar suppe m/boller, kartoffel/porresuppe, aspargessuppe, mv.
-
Tarteletter m/høns i asparges
-
3 tapas i samråd med dig
Hovedretter - vælg en
-
Rosa helstegt oksefilet af kødkvæg
-
Langtidsstegt kam af gris, enten neutral eller marineret i samråd med dine ønsker
-
Dampet fisk - laks, torsk, lange, kulmule mv.
Tilbehør til hovedret
-
Årstidens grønt - f.eks. svampe, asparges, ristede peberfrugter, rodfrugte puré mv.
-
Kartoffel (ristede nye, mosede, Pommes Anna, kogte mv.)
-
Sauce: Kraftig skysacue, sauce Bearnaise, Estragon sauce, Svampesauce, Hollandaise sauce mv.
-
Salater - efter årstid og i samråd med dig
Desserter - vælg en
-
Pannacotta m/passionsfrugtgelé på toppen, bær og vaniljeis
-
Lun æblekage m/kanel og vaniljeis
-
Rabarbertrifli
-
Pandekager m/is
-
Tiramisu
-
Hjemmelavet hindbærislagkage m/top og bund af nøddemarengs, dertil skovbær coulis og friske bær
Natmad - tillæg kr. 98,-
-
Kartoffel/porresuppe m/bacon og brød
-
Biksemad m/bearnaisesauce eller spejlæg
-
Suppe
-
Skipperlabskovs
-
Pølsebord
