top of page
free-stage-with-lights-lighting-devices-background.jpg

Hold da helt fest...

Hold festen hos Hammer - Musikken er incl. !

DACAPOBAND

Dacapo Trio 2021 beskåret.png
IMG_2846.JPEG

3 Retter mad &
Dacapoband på scenen

kr. 599,- pr. kuvert 

Måske har du allerede været til flere koncerter i vores festlokaler - og så har du højest sandsynligt også smagt maden fra vores roste restaurant og køkken - Hammerskøkken.  Nu kan det blive din tur til byde gæster indenfor til en helt speciel aften Hos Hammer.

 

Prisen er baseret minimum 40 personer og 7 timers arrangement.

Der er mulighed for at tilkøbe drikkevarer efter forbrug, eller til en fast pris for husets øl, vand, vine & kaffe/the for kr. 300,- pr. person. Bandet spiller til dans i max. 3 timer incl. pauser. Ved fester med over 100 gæster - indhent specialtilbud.

Er 3 mand på scenen ikke nok,  kan musikken opgraderes til større bands - og du kan vælge mellem 3 andre konstellationer mod en merpris på kr. 7000,-

 Vi kan tilbyde en opgraderet udgave af Dacapoband som 5 mand (med Sangerinde og percussionist),  Bamse Tribute (som spiller musik fra Bamses Venner, eller Lars Lindbjerg & De Smukke Unge Mennesker - som spiller Kim Larsen/Gasolin musik.

Maden...
Nedenstående er eksempler - vi tager en snak om menuen !

Forretter  vælg en

  • Fiskesuppe, f.eks m/safran, urter og torskefisk

  • Laks - enten dampet fersk eller varmrøget, pyntet med chilimarinerede rejer og grønne asparges, urtemayo og dressing

  • Nænsom dampet torskefisk m/lun tartarsauce, rejer og rodfrugtechips

  • Røget fasanbryst på sprød salat m/urter og urtemayo

  • Vitello Tonato - Italiensk antipasta m/tynde skiver kalvekød og tunsauce

  • Suppe - "You name it.." - Svampesuppe, klar suppe m/boller, kartoffel/porresuppe, aspargessuppe, mv.

  • Tarteletter m/høns i asparges

  • 3 tapas i samråd med dig

Hovedretter - vælg en

  • Rosa helstegt oksefilet af kødkvæg

  • Langtidsstegt kam af gris, enten neutral eller marineret i samråd med dine ønsker

  • Dampet fisk - laks, torsk, lange, kulmule mv.

Tilbehør til hovedret

  • Årstidens grønt - f.eks. svampe, asparges, ristede peberfrugter, rodfrugte puré mv.

  • Kartoffel (ristede nye, mosede, Pommes Anna, kogte mv.)

  • Sauce: Kraftig skysacue, sauce Bearnaise, Estragon sauce, Svampesauce, Hollandaise sauce mv.

  • Salater - efter årstid og i samråd med dig

Desserter - vælg en

  • Pannacotta m/passionsfrugtgelé på toppen, bær og vaniljeis

  • Lun æblekage m/kanel og vaniljeis

  • Rabarbertrifli

  • Pandekager m/is

  • Tiramisu

  • Hjemmelavet hindbærislagkage m/top og bund af nøddemarengs, dertil skovbær coulis og friske bær

Natmad - tillæg kr. 98,-

  • Kartoffel/porresuppe m/bacon og brød

  • Biksemad m/bearnaisesauce eller spejlæg

  • Suppe

  • Skipperlabskovs

  • Pølsebord

Sign me up!
IMG_0113.jpg

Jeg vil gerne have en dialog
omkring en fest

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
bottom of page